Actueel

Nieuwe tarieven. 

Onder de kop financieel zijn de nieuwe tarieven, zoals ingegaan op 1 juli 2021 beschikbaar. Helaas ontkomen wij er niet aan om de tarieven, door toegenomen kosten te verhogen.

Vrijwilligers gevraagd!

De consumpties bij condoleances na een begrafenis worden geserveerd door een groep vrijwilligers die bij toerbeurt dienst doen. Wij zijn op zoek naar mensen die deze groep komen versterken.

Verder zoeken wij mensen die als vrijwilliger ons willen helpen met licht tuinwerk, zoals bijvoorbeeld het schoffelen van grafvakken. Wij zouden blij zijn met een aantal mensen die ons voor een dagdeel per week willen helpen.

Voor de werkzaamheden is een kleine vergoeding beschikbaar. Wanneer u zich aangesproken voelt, neem dan gerust contact op met mevr. Klaassen of dhr. Van Brakel, telefoon 010 – 480 05 01.

Corona maatregelen

Als gevolg van de corona maatregelen in Nederland is ons kantoor gesloten. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 9:00-16:00 en via het mailadres.

Als gevolg van de maatregelen is het aantal bezoekers in de kapel en de koffiekamer beperkt tot 30 personen. We vragen u om zich aan de RIVM richtlijnen te houden en de aanwijzingen van het personeel te volgen.

Streamen bijeenkomsten

Het is mogelijk om de bijeenkomsten in de kapel via een live video  en audio stream te volgen.

Het is verder mogelijk om tijdens de bijeenkomsten presentaties / foto's te tonen op een groot scherm in de kapel en koffiekamer. Verder beschikken wij over alle voorzieningen om tijdens de bijeenkomsten muziek af te spelen.

Voor meer informatie kunt uw contact opnemen via onderstaande telefoonnummer of mail adres.

Toegang tot begraafplaats:

Bezoektijden: Opengesteld voor bezoekers: dagelijks van 9 - 16 u. 

Het kantoor is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9 -16 u

Kinderen onder 14 jaar zonder begeleiding geen toegang

Verboden voor huisdieren en zonder toestemming voor auto's.

Charloisse Lagedijk 680
3084 LJ Rotterdam
Tel: 010-4800501
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK: 24430698
Iban: NL 26 RABO 0120 2151 79

 

Opengesteld voor bezoekers:
dagelijks van 9 - 16 u
het kantoor is op werkdagen
geopend van 9 -16 u