Actueel

Groot onderhoud

Vanaf 1 november 2021 zal aan het vak met eigen graven dat direct links van de hoofdpoort ligt, groot onderhoud worden gepleegd.

Dat houdt o.a. in dat de dode buxus-beplanting zal worden verwijderd. Ook zal de beplanting van alle graven worden aangepast aan de daarvoor gestelde regels: maximaal 20 cm hoog aan de zijde van een looppad, daarvandaan oplopend tot maximaal 50 cm; beplanting mag een grafsteen niet overdekken. Beplanting die door snoeien niet aan deze regels kan worden aangepast, zal worden verwijderd. Bovendien zullen de zerken weer recht gelegd worden. Als er eventueel zerken zijn beschadigd zal dat aan de eigenaar worden gerapporteerd met het verzoek deze te laten herstellen.

Voor eventuele vragen kunt u zich op werkdagen van 8.00 – 16.30 u wenden tot de opzichter via onderstaande telefoonnummer of mail adres.

Vrijwilligers gevraagd!

De consumpties bij condoleances na een begrafenis worden geserveerd door een groep vrijwilligers die bij toerbeurt dienst doen. Wij zijn op zoek naar mensen die deze groep komen versterken.

Verder zoeken wij mensen die als vrijwilliger ons willen helpen met licht tuinwerk, zoals bijvoorbeeld het schoffelen van grafvakken. Wij zouden blij zijn met een aantal mensen die ons voor een dagdeel per week willen helpen.

Voor de werkzaamheden is een kleine vergoeding beschikbaar. Wanneer u zich aangesproken voelt, neem dan gerust contact op via onderstaande telefoonnummer of mail adres.

Corona maatregelen

Wij volgen de RIVM richtlijnen en verzoeken u om zich aan deze richtlijnen te houden en de aanwijzingen van het personeel te volgen.

Streamen bijeenkomsten

Het is mogelijk om de bijeenkomsten in de kapel via een live video  en audio stream te volgen. Dit kan zowel via een openbare als private stream (via code)

Het is verder mogelijk om tijdens de bijeenkomsten presentaties / foto's te tonen op een groot scherm in de kapel en koffiekamer. Verder beschikken wij over alle voorzieningen om tijdens de bijeenkomsten muziek af te spelen.

Voor meer informatie kunt uw contact opnemen via onderstaande telefoonnummer of mail adres.

 

Charloisse Lagedijk 680
3084 LJ Rotterdam
Tel: 010-4800501
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK: 24430698
Iban: NL 26 RABO 0120 2151 79

 

Opengesteld voor bezoekers:
dagelijks van 9 - 16 u
het kantoor is op werkdagen
geopend van 9 -16 u